Túl durva volt az X-faktornak a Kistehén

Fotó: Fotó: MTI/Marjai János / Béla Fotós

Az Olyan izé vagy című számukkal kiütötte a biztosítékot a Kistehén zenekar, és ezért nem vetítették le az RTL Klub tehetségkutató műsorának vasárnapi adásában a fellépésüket.


„Olyan olyan izé vagy, na mondd már ki, olyan olyan izé vagy na! Tudod, olyan hogyishívják, na mondd már ki, olyan olyan hogyishívják na! Gondolkodni jó, de aludni jobb, meg enni, na erről ennyi (...)”

A Kistehén zenekar dalszövegét már nem fogadta be az X-faktor szervezőinek a gyomra, így a tehetségkutató vasárnap esti adásába tervezett Csobot Adél és a Kistehén zenekar fellépései közül az utóbbit törölték. A Hír24 megkérdezte az ügyben az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert, aki szerint a zenekar előre rögzített produkciója „kiütötte a biztosítékot”, és ezért Kollár-Klemencz László együttesét megkérte, hogy majd a következő adásba jöjjenek vissza. A képernyőt nem tűrő dal az „Olyan izé vagy” című számuk lett volna, melynek szövegét a Facebookon az együttes is posztolta a következő kommenttel: „Ami nem fér 2013-ban Magyarországon egy kereskedelmi TV programjába”