Tudja mi a hasonlóság Einstein és Habony között? Kósa megmondta

Fotó: MTI / Vajda János

-

Kósa Lajos Habony Árpádról beszélt egy nem sajtónyilvános fórumon, a 444 viszont megkapta azt a részt, amikor erről beszélt a Fidesz frakcióvezetője.


A legnagyobb baj Habony Árpáddal az, hogy nem fegyelmezett. Erről beszélt Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője egy zárt rendezvényen pár nappal ezelőtt. Ezért van az is, hogy nem kap semmilyen szerződést sem a kormánytól, sem a frakciótól, sem a párttól.


Kósa arról is beszélt, hogy sok olyan tanácsadójuk van mint Habony, akivel „ezt a viszonyt nem akarjuk formalizálni, és ezt messzemenően támogatom”. Ez „nagyfokú fegyelmezettséget igényel”, ami Habony Árpádnak nincsen meg.


Habony egy rendkívül sajátos fickó

– mondta Kósa, de őt nem érdekli, hogy ki melyik spanyol bárban üldögél. Egy különös példát is felhozott erre a frakcióvezető:


a speciális meg az általános relativitáselmélet kitalálása között nem teljesen mindegy, Einstein mivel töltötte az idejét? De! Horgászott, csajozott, ivott? Holt mindegy, nem érdekel!

Ez Kósa saját álláspontja, ráadásul, a bulvár általánossá válása miatt


a Habony, az így is egy életveszély. Ha leszerződtetném azzal nem megoldanám a problémát, hanem kinyitnánk a problémát.

A Habonyról szóló kérdést pedig így zárta:


Habonyhoz semmi közünk sincsen, nem adunk neki egy fillért sem, tanácsokat kérünk tőle, de ezt nem szabad?

A nagyjából 7 perces válaszban sok mindent említett, így a trashmetal gitárost, Ron Werbert, hogy miért nem érdemes horgászni (mert a Tescoban pár perc alatt meg lehet venni azt a halat). Valamint a 2014-es új-zélandi Rolling Stones koncertről is beszélt, ami saját bevallása szerint 650 ezer forintjába került,


érted, a fizetésem ennek a kétszerese.

A hétperces részlet