Trump és Clinton lányai jó barátok

Forrás: AFP

-

Trump üzletemberként jóban volt Hillary Clintonnal, még az esküvőjére is meghívta.


Donald Trump és Hillary Clinton ádáz ellenfelek az elnökválasztási küzdelemben. Lányaik, Ivanka Trump és Chelsea Clinton viszont régi barátságot ápolnak, írja a People.

„Annak ellenére, hogy mindketten a saját szüleinknek szurkolunk, továbbra is tiszteljük egymást” – mondta Ivanka, illetve, hogy a barátságuk soha nem a politikáról szólt, és nem gondolja, hogy a jövőben ez megváltozna.


A barátság fontosabb, mint a politika

– mondta Chelsea tavaly ősszel, „ezt a szüleim mellett felnőve tanultam meg, látva az ő baráti viszonyait befolyásos emberekkel”.


A 36 éves Chelsea Clinton két gyermek édesanyja.


A két harmincas éveiben járó nő 2005-ben ismerkedett össze Donald Trump és Melania esküvűjén, amikor még a szülők jóban voltak. Mostanra mindkettejük élete felgyorsult. Chelsea-nek egy hónapja született meg második gyereke, Aiden, a közel kétéves Charlotte testvére. Trump lánya pedig három gyerek édesanyja, az ötéves Arabella és a kétéves Joseph kistestvére, Theodore három hónapja született. Így tavasz óta nem látta egymást a két elnökjelölt lánya, de a választás miatt nem akarják megszakítani a baráti viszonyt.


A republikánus elnökjelölt azt mondta az amerikai lapnak, hogy üzletemberként még valóban jóban volt Hillary Clintonnal, de most már régóta nem beszéltek.


"Az üzleti életben mindenkivel barátságosnak kell lenned, akár demokrata, akár republikánus, akár külügyminiszter."

– mondta. Hozzátette: „Én vagyok az utolsó, akit Hillary ellenfélnek szeretne, hiszen én le fogom győzni."