Tőzsér az angol másodosztályba igazolt

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

A magyar válogatott játékosa idáig Watfordban játszott kölcsönben a Parmától.


Tőzsér Dániel a watfordi szezon után ismét a Championshipben futballozhat, ugyanis leigazolta kettő plusz egy évre a Queens Park Rangers. Már át is esett az orvosi vizsgálatokon, így a válogatott meccsek után, szeptember 12-én már játszhat is a Nottingham ellen.


Tőzsér az átigazolásról úgy nyilatkozott:


Örülök, hogy az átigazolási időszak vége és a románok elleni selejtező előtt eldőlt a sorsom, mert a labdarúgó elsősorban akkor tud megfelelően teljesíteni, ha biztonságban érzi magát... Mindenki tisztában van vele, hogy a Queens Parknak az élvonalban a helye, így természetesen a visszajutás a cél. Watfordi játékosként is nagy élmény volt átélni a feljutást, és remélem, hogy a QPR tagjaként is részese lehetek egy ilyen sikernek, mert szeretném magam kipróbálni a Premier Leauge-ben.”

A válogatott szűkített keretébe is bekerült Tőzsér menedzsere, Filipovics Vladan is elégedett a szerződéssel:


A Parma csődje után megszűnt Dani watfordi kölcsönszerződése, és bár a klubvezetés szerette volna megtartani, nem tudott versenyképes ajánlatot adni. A nyáron több lehetőség is adódott, hívták Spanyolországba, jött török ajánlat, de mivel remek teljesítményt nyújtott Angliában, több Championship-együttes szerződtette volna. Kettő plusz egy évet írtak alá, ami egyértelműen jelzi: hosszú távon számolnak vele, és hiszik, hogy – akárcsak Watfordban – kulcsember lesz, és a segítségével feljut az együttes az első osztályba.

A mértékadó Transfermarkt.de 1,5 millió euróra taksálja Tőzsér értékét, igaz, ott egyelőre még nem jelent meg a játékos átigazolásának híre.