Toronto drogos polgármestere imádja a rehabot

Fotó: Giphy / Giphy

-

Rob Ford végül beadta a derekát és elvonóra vonult. A kanadai sajtó szerint ki sem lehet majd mozdítani onnan.


Ford a Toronto Sunnak nyilatkozott arról, hogy épp rehabon van - azt viszont nem mondta el, hol az intézmény.

 


„Az elvonó csuda jó. A focitáborra emlékeztet. Mindennap edzem és magamról, a múltamról tanulok, meg ilyenek ”

- mondta.

Egy év huza-vona után Ford múlt héten jelentette be, hogy segítséget kér. Azután nyilatkozott, hogy már a második olyan videó jelent meg róla, ahol crack kokaint szívott.

Mi mindent tudhat meg még Rob Fordról?

Nemrég például megfenyegették. Az nem derült ki, mivel, de az eset nem sokkal azután történt, hogy hatalmas vita robbant ki a városházán arról: rendben volt-e, hogy a szocsi téli olimpia megnyitójának napján szivárványszínű zászlót raktak ki a városházára. Aztán. Januárban lekéste saját beszédét, mert a liftben ragadt. Ugyanebben a hónapban jamaikai akcentussal próbált beszélni egy étteremben – atomrészegen. Fordról készült pornóparódia és persze rengeteg mém is.


Mire ez a nagy felhajtás?

Rob Ford, Toronto polgármestere még november elején ismerte be, hogy a májusi vádak – miszerint egy videofelvételen cracket szív – igazak. “Igen, szívtam crack kokaint. Előfordult, hogy részeg bódulatban voltam. Ezért akarom látni a szalagot. Azt akarom, hogy a városban mindenki lássa ezt a felvételt. Még csak nem is emlékszem semmilyen felvételre vagy videóra. Látni akarom, hogy milyen állapotban voltam akkor” – jelentette ki akkor a polgármester, akiről azóta újabb felvétel került elő. A nyolcvan másodperces szalagon azt kiabálja valakinek a helyiségben, ahol tartózkodott, hogy agyonveri. És itt még mindig nem volt vége! Nemrégiben felmerült, hogy a városvezető akár prostituáltakat is fogadhatott irodájában. Egy kollégája, Olivia Hamilton pedig azt panaszolta el, hogy a polgármester orális szexet ajánlott neki. Erre Ford vulgáris stílusban úgy reagált, hogy ilyesmire nincs szüksége, hiszen van, akit kielégítsen ilyen módon otthon is. Aznap délután a stílusa miatt bocsánatot kért, ám közölte azt is, hogy bepereli az ügyeiről cikkező újságírókat.

A BuzzFeed még a drogbotrány kipattanásakor összeszedte, hogy mit tud annyira Rob Ford. Például játszik bongón. Az Ön polgármestere tud ilyet? Például játszik bongón. Az Ön polgármestere tud ilyet?   Simán legyőzte szkanderban Hulkot. Na nem a szuperhőst, hanem Hogant. Simán legyőzte szkanderban Hulkot. Na nem a szuperhőst, hanem Hogant.   Képes sajtótájékoztatót tartani úgy, hogy zöldségbikinis csajok állnak mögötte. Riszpekt! Képes sajtótájékoztatót tartani úgy, hogy zöldségbikinis csajok állnak mögötte. Riszpekt!   Nemcsak, hogy futballedzőként is dolgozik, hanem maga is játszik – sikeresen! Nemcsak, hogy amerikaifutball-edzőként is dolgozik, hanem maga is játszik – sikeresen!   Sokunkkal ellentétben hagyja, hogy kacsaszájú lányok fotózkodjanak vele. Sokunkkal ellentétben hagyja, hogy kacsaszájú lányok fotózkodjanak vele.   Megmondja a tutit a bringásoknak is: ha elütik őket, akkor az csakis az ő hibájuk lehet. Megmondja a tutit a bringásoknak is: ha elütik őket, akkor az csakis az ő hibájuk lehet.   Van egy saját videójátéka. Ilyet tud az ön polgármestere? Van egy saját videójátéka. Ilyet tud az ön polgármestere? Ha az Ön polgármestere még jobb arc Rob Fordnál, indoklásával együtt írja meg nekünk!