Torghelle: Erősebbek a görögök

Fotó: VS.hu / Kozma Zsuzsi

-

Görög újságnak nyilatkozva a volt válogatott, egykori görögországi légiós elmondta: Dárdai csapatában nem talál negatívumot.


Nem mernék fogadni erre a meccsre, teljesen nyílt a végkimenetele. Hiba lenne azt gondolnunk, hogy a görög csapatnak már vége az őszi eredmények miatt. A görög keret jó képességű, minőségileg talán még erősebb is. Ugyanakkor a magyar válogatott erős hazai pályán, ráadásul telt ház buzdítja

– mondta a görög Gazetta.gr-nek nyilatkozva Σάντορ Τόργκελε, azaz Torghelle Sándor, aki 2005 és 2007 között előbb a Panathinaikosz, majd a PAOK labdarúgója volt. Az MTK csatára szerint a görög válogatottnak nem szabad kinyílnia és szabad területeket hagynia hátul, mert akkor azt Dzsudzsákék kihasználják. A magyar csapatnak szerinte a döntetlen sem rossz, a görögnek viszont csak a győzelem adhat bármi reményt. „Az eredménykényszer nem rajtunk lesz” – mondta Torghelle, majd hozzátette:


Dárdai Pál rövid kapitánysága alatt remek csapatot kovácsolt, megtalálta a közös nyelvet a játékosokkal, akik megértik és hallgatnak rá – hiteles figura előttük. A válogatott azt játssza, amit kigondolt. Most nem is találok negatívumot a magyar csapattal kapcsolatban.