Topmodell riválist kapott a győriek kézisztárja

Fotó: MTI / Krizsán Csaba

-

A Topmodell kerestetik című műsorban is szerepelt Yvette Broch szerint a Győr kézicsapata csak profitálhat abból, hogy Heidi Lökével küzdenek a beállós posztért.


Yvette Broch négy év metzi légióskodás után szerződött az idén a Győri Audi ETO kézilabdacsapatához. A klub honlapjának adott interjúban a 24 éves holland beállós szerint nagyszerű csapatba került, és igyekszik minél előbb beilleszkedni. „Sokan vagyunk újak, az azért minden nap látszik, hogy ki dolgozik már évek óta Ambros Martin edzővel, és ki az új, de nagyon igyekszünk. Napról napra jobban összecsiszolódunk, kezdjük egymást érezni a pályán.”

Brochnak a világ egyik legjobb beállósával, Heidi Lökével kell megküzdenie a csapatba kerülésért. „Ő egy kiváló beállós, rengeteget tudok tőle tanulni. Mindketten más típusú játékosok vagyunk, és ez a csapatnak nagyon jó, hiszen máshogy tudjuk a csapatot segíteni.”


Dutch brand @jonbokloff 👌Go buy your shirt on www.jonbokloff.nl

A photo posted by Yvette Broch (@yvette.broch) on


A csinos kézilabdázó korábban modellkedett is. „A barátom küldte be a jelentkezésemet a holland Topmodell kerestetik című műsorba, és bejutottam a tv-show-ba. Utólag elmondhatom, hogy jó kis tapasztalatgyűjtés volt. A show után aláírtam egy szerződést egy modellügynökséggel, és másfél évig modellkedtem is” – mondta Broch, aki második helyen végzett az említett valóságshow-ban.