Tombolajegyet vett – szállodát nyert vele

-

A tulajdonosok az interneten hirdették meg a bejáratott céget.


Tombolán nyert egy mikronéziai szállodát egy ausztrál férfi. A tombolajegyért 49 amerikai dollárt fizetett. A Kosrae szigetén lévő, 16 szobás szállodát az eladók világméretű tombolán hirdették meg. A hotelt az ausztrál Doug és Sally Beitz 1994-ben építették. Mivel vissza akarnak költözni hazájukba, úgy döntöttek, hogy eladják, a tombola ötletével egyik fiuk állt elő. Beitzék úgy számoltak, hogy legalább 50 ezer jegyet kell eladni ahhoz, hogy pénzügyileg sikeresek legyenek.A sorsolás előtt Doug Beitz azt mondta: reméli, olyasvalaki lesz a nyertes, aki szereti a meleget, és szeret új, a világ minden pontjáról érkező emberekkel találkozni.

A Facebookon kedden közzétett videoüzenetükben jelentették be, hogy a tombola nyertese a 44 980-as sorszámú jegy tulajdonosa, egy bizonyos Joshua Ausztráliából, akinek kilétét nem fedték fel.

Az ausztrál férfi egy adósságmentes, 20 éves haszonbérlettel bíró szálloda tulajdonosa lett. A hotelhez étterem, valamint gépkocsik és kisbusz tartozik. A szálló a horgászok és a búvárok körében népszerű.