Legalább 260 milliós adóssággal kell elszámolnia Kozsónak

Forrás: Youtube

-

A Blikk értesülése szerint az egykori Ámokfutók énekesének a teljes tartozása a hivatalos papírok szerint meghaladja a 260 millió forintot. Adóssága van a NAV, a bank, a társasháza és más magánkövetelők felé is. Pár nappal ezelőtt a lap pedig arról írt, hogy áramlopás miatt is feljelentést tettek Kocsor Zsolt, azaz Kozso ellen.


A lap Kozso ingatlanjainak tulajdoni lapjait fésülte át. Ezek alapján állapította meg, hogy az énekesnek és üzletembernek például a Dessewffy utcában lévő helyiségen több mint 157 millió forintnyi végrehajtási jog van. Ez az összeg a tartozásából az adóhatóság felé, a közös költség elmaradásából, a különböző bírósági végrehajtók követeléseiből, két jelzálogból (társasházi tartozás, valamint önkormányzati tartozás) áll, és tartozik a Raiffeisen Bank felé is.


Mivel Kozso sződligeti házán is több mint 105 millió forintos hitel van, így jön ki a Blikk által emlegetett több mint 260 milliós adósság. A lap ennek kapcsán Kozsót is megkereste, akinek végül az ügyvédje azt válaszolta, hogy ügyfele csupán huszonvalahány millióval tartozik a NAV-nak, egy másik követelőnek pedig néhány millióval.


A Blikk pár nappal korábban arról is írt, hogy áramlopás miatt feljelentést tettek a szolgáltatónál Kozso ellen. A zenész teaházának volt üzletvezetője, Keglovics Zoltán azt állította, a Zöld Teknős Barlangja nevű étteremben penészesek voltak a falak és a polcok egy árvíz miatt, a teafűben kukacok tekeregtek, az edények között pedig egereket találtak. A cikk megjelenését követően az Édász szakemberei leszerelték a teaházban visszafelé pörgő villanyórát, és elvitték bevizsgálni. Állítólag az ügyben Keglovics bejelentése nyomán a rendőrség is nyomozást indított.