Több mint egy tucat Youtube-sztár mutatta be új videóját

Forrás: youtube

-

Másik 11 előadó között Ed Sheerannek és FKA twigsnek is hétfőn volt a klippremierje. Ők is a Youtube Music Awards győztesei között vannak.


A Youtube Music Awards ezúttal hanyagolta a Youtube-on közvetített élő show-műsort, és mindenféle különösebb ceremónia nélkül tették közzé az 50 legnépszerűbb Youtube-előadó nevét még korábban. Az elmúlt hat hónapban a Youtube-ra feltöltött klipek nézettségét, a kommentek és a megosztások számát nézték. Ezeket összesítve derült ki, hogy többek között Beyonce, Taylor Swift, Ariana Grande, a One Direction vagy FKA twigs is a Youtube-használók kedvence.


Bár a nagy show, mint amilyen például az összesen 54 milliós nézettséget generáló 2013-as, közvetített díjátadó volt, elmaradt, a Youtube Music Awardsért felelős Vice Media idén március 23-án 13 győztes új videoklipjével pakolta meg a csatornáját. Köztük van Ed Sheeran, Martin Garrix és Usher új klipje, de még Enrique Iglesias is debütált, igaz nem egyedül: a Puerto Rico-i reggeaton-előadóval, Nicky Jammel társulva.Nem is nagyon számítottunk másra, minthogy a brit FKA twigs saját rendezésű klipje lesz a legbizarrabb mind közül. A Glass & Patron című számhoz készült klipben az énekesnő egy fehér furgonban ad életet egy rakás, színes sálak között kavargó táncosnak, a szülést pedig egy szó szerint nyakatekert divatbemutató követi. A szám egyébként az első track, amit FKA twigs még idén megjelenő albumáról megmutattak.