Tíz év börtönt kapott a nevelt lányát molesztáló férfi

-

A kiskunhalasi férfi egyik nevelt lányát molesztálta, családtagjait pedig folyamatosan zaklatta. A büntetett előítéletű férfit a Szegedi Ítélőtábla most jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélte.


A kiskunhalasi férfi 2010-től többször is bántalmazta nevelt gyerekeit, amíg élettársa és a gyerekek nagymamája nem volt otthon. Egy ilyen alkalommal az egyik kislányon szexuális erőszakot követett el, és veréssel fenyegette a gyerekeket, ha erről szólni mernek. A gyerekek a vádlott 2014. májusi elköltözéséig nem is beszéltek a történtekről senkivel.


A férfi részegen többször megpofozta, rugdosta és ütötte a gyerekeket, élettársát és anyósát is többször szidalmazta, egy alkalommal a gyerekek és a két nő megölésével fenyegetőzött. A két nő ekkor elmenekült a gyerekekkel, és értesítették a rendőrséget. A Kecskeméti Törvényszék első fokon hét év szabadságvesztésre ítélte a férfit, ezt az ítéletet súlyosbította másodfokon a Szegedi Ítélőtábla, amely jogerősen tíz év fegyházra ítélte őt szexuális erőszak és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt.