Titokzatos fémtárgy hullott az égből egy angliai házra

-

Elsőre azt hitték, hogy egy repülőgépről esett le, de egyrészt kipufogónak néz ki, ami az utasszállítókon nemigen van, másrészt a szomszédos repülőtér gépeiről nem hiányzik semmi.


Hatalmas fémdarab hullott le az égből és zuhant egy családi ház tetejére egy angol településen. Az ott lakók szerint a fémdarab könnyen megölhetett volna valakit, ha nem egy épületre, hanem egy emberre esik.

Az eset szem- és fültanúja, Lee Flanaghan egy nagy repülőgépet látott elszállni a ház felett, amikor a becsapódás hangját meghallotta. Amikor átrohant a szomszédhoz, egy fémdarabot talált a kocsifeljárón, és látta, hogy több tetőcserép megsérült. A fémdarab leginkább egy kipufogócsőhöz hasonlított, amivel viszont nem feltétlenül rendelkeznek a repülőgépek.A szemtanú jobb ötlet híján azt mondta, a közeli East Midlands repülőtérről felszálló gép egyik darabja lehetett. A repülőtér szóvivője ugyanakkor megerősítette, hogy nem a repülőgépeikről származik a fémdarab. Az ügyet a brit polgári légi közlekedési hatóság vizsgálja.