Tina Fey durvábban bulizik, mint a tizenévesek

Forrás: Universal Pictures

-

Itt a karácsonyra érkező Sisters első előzetese. A címszereplőket Tina Fey és Amy Poehler alakítják, akik évtizedek után térnek vissza gyerekkori házukba. Nosztalgiázás helyett azonban inkább megpróbálnak bepasizni, és kínos helyzetekbe hozzák egymást.


A trailer alapján a film a Project X - A buli elszabadul viccesebb, középkorú nőkre hangolt változatának tűnik. A stúdióból (30 Rock) ismert Tina Fey és a Városfejlesztési osztállyal befutott Amy Poehler egyaránt Hollywood legjobb humorú színésznői közé tartoznak, a Sistersben pedig nem fogják vissza magukat: szexuális tartalmú, kellemetlen szóviccekkel égetik egymást, és próbálják fölszedni a jókötésű szomszédot, akit John Cena, az egykori pankrátorsztár játszik.


A filmet Jason Moore, a remekül sikerült Tökéletes hang rendezője készíti. Bízunk benne, hogy az Amerikában december 18-án mozikba kerülő Sisters hozzánk is eljut a karácsonyi szezonban, mert a giccses dalok és túlcukrozott bejgli időszakában jó lenne két mocskos szájú, magabiztos középkorú nő szerencsétlenkedésén röhögni.