Az autós tolta maga előtt az építőmunkást, majd elhajtott

-

A térfigyelő által rögzített felvételen látszik, hogy a sötétkék autó nemcsak nekiment a férfinek, még előre is tolta, amíg az félre nem húzódott előle. Az autó a leszakított építkezési védőhálót maga után húzva elhajtott, a rendőrség keresi.Forgalomtól elzárt területre hajtott be hétfőn éjfél előtt nem sokkal egy sötétkék, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsi Esztergomban.


Nem vette észre vagy nem törődött azzal, hogy a Bottyán János útnál felújítást végeznek, ami miatt az útszakaszt lezárták. A dolgozók félreugrottak az autó elől, de egyiküknek nekiment, majd tolni kezdte a munkást, amíg ő is félre nem húzódott.

A kocsi beleakadt egy építkezési védőhálóba, amelyet Tát irányába elhajtva magával vonszolt. Az esetet a helyszín közelében lévő térfigyelő kamera rögzítette.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. A rendőrség az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöldszámán (h–cs: 8–16, p: 8–13), a (06 34) 517 777-es telefonszámon vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket.