Tetoválása alapján próbálnak azonosítani egy elütött férfit

-

A férfi súlyosan megsérült az esti órákban történt balesetben a Bács-Kiskun megyei Pirtó közelében.


A rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításában. A férfi október 16-án 21 óra körül az 53-as úton szabálytalanul, fényvisszaverő mellény nélkül volt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütötték. Súlyosan megsérült. Azonosítására alkalmas tárgyak nem voltak nála.

170 centiméter magas, sovány testalkatú. Enyhén borostás, bajuszt visel. Szeme barna. Haja sötétbarna. A balesetkor szürke színű kapucnis pulóvert viselt, ami alatt fekete, sárga, illetve kék-sárga színű, hosszú ujjú pulóver volt. Farmernadrág és fekete félcipő volt rajta. A karjain tetoválások vannak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképen látható ruhaneműk és tetoválás alapján segíteni tud a sérült férfi azonosításában, hívja a 06-76-513-356 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.