Tényleg mindenki rajong a Super Bowlért

-

Ha valaki azt hinné, hogy a híres sportolók, zenészek, színészek, modellek nem rajonganak az amerikaifociért és a Super Bowlért, nagyot téved. Íme egy rövid, ám közel sem teljes lista azon hírességekről, akik ott voltak az 50. Super Bowlon, mert vagy volt valami dolguk, vagy csak élvezték a meccset, amelyet egyébként a Denver Broncos nyert meg a Carolina Panthersszel szemben.


Most nem csak Lady Gagára, a Coldplay tagjaira, Beyoncéra és Bruno Marsra kell gondolni, akik performanszukkal maguk is emelték az esemény színvonalát.Köztudott, hogy az NBA-sztárok az amerikaifocistákkal kölcsönösen tisztelik egymást, járnak egymás meccseire, szurkolnak a csapatoknak. Nem csak úgy, mint az NBA jelenlegi legfényesebb csillaga, LeBron James, akinek saját ügynöksége intézi a balhés Johnny Manziel ügyeit, hanem például úgy, ahogy az NFL 2015-ös alapszakaszának legértékesebb játékosa, Cam Newton megy oda Charlotte Hornets-mezben Lebronnal pacsizni.A Super Bowlon is bebizonyosodott mindez: Stephen Curry, a Golden State Warriors sztárja gyerekkora jelentős részét a Charlotte-ban töltötte, mivel apukája ott kosarazott, ezért a helyi Carolina Panthersnek szurkol. Oakland (ahol a Warriors hazai csarnoka található) is a San Francisco Bay Area része, akárcsak Santa Clara, ahol a 49ers stadionja van, így természetes volt, hogy ő tüzelte fel a jelen lévő Panthers-szurkolókat – méghozzá így.

Curry kollégája, Kevin Durant is ott volt a Levi’s Stadiumban, ő első pillantásra meglepő feladatot kapott: fotózott az eseményen, és publikált is róla a The Players Tribune oldalán. Viszont ha ehhez hozzátesszük, hogy Durant nagyon is komolyan gondolja, hogy visszavonulása után profi fotós legyen, akkor ennél jobb bemutatkozást aligha lehet elképzelni.


Érdekes, ahogyan arról írt, mennyire örült ennek a lehetőségnek, és hogy a magasságának (206 cm) köszönhetően talán más perspektívából lát dolgokat, mint egy átlagos fotós. Mindenesetre bevallotta, hogy annyira belejött a munkába, hogy a tervekkel ellentétben nem kizárólag az első negyedet töltötte a pálya szélén, hanem a meccs nagy részét. Nem rossz egy olyan arctól, aki nem kedveli különösebben a média képviselőit…

A legenda, Peyton Manning öccse, Eli Manning már kétszeres NFL-bajnok. Ő a VIP-ben szurkolt (vagy nem szurkolt) a tesónak. Egy Broncos-touchdown után ugyanis elcsíptek tőle egy fantasztikus pillanatot, amely mém lett, és azonnal körbejárta az internetet. Peyton és Jimmy Fallon így viccelődött később ezzel kapcsolatban:A meccsre a teljesség igénye nélkül volt jegye David Beckhamnek, Alicia Keysnek, Gwyneth Paltrow-nak, Jay Z-nek, Kate Hudsonnak, Emily Ratajkowskinak, Adriana Limának. A két legfontosabb ember azonban, aki megjárta a Levi’s Stadiumot, nem más, mint Faragó Richard és Kovács Sándor, akik a Sport1-en pénteken 19:30-kor a Trash Talkban élménybeszámolót tartanak a kint töltött napokról. Akik hallgatják: Bencsics Márk, Dávid Kornél és Szuper Levente.

Tras Talk: 02.12-én 19:30-kor a Sport1-en