Teljes Bernd Storck kerete

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

-

Minden játékos csatlakozott Telkiben a Svájc és Lettország elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretéhez.


Az MLSZ honlapján olvasható beszámoló szerint kedden megérkezett a hétfőn még bajnokin szerepelt Bese Barnabás és Megyeri Balázs is. Mindkét játékos végigjátszotta csapata mérkőzését, a francia Le Havre védője győztes meccsen van túl, míg Megyeri csapata, a német Greuther Fürth 40-ra kikapott a Stuttgarttól.


A keddi programban egy délutáni edzés szerepelt, de délelőtt is mozogtak a játékosok, egyénileg. Volt, aki kondicionáló jellegű feladatokat végzett, de olyan is, aki kerékpározott. Délután már a társakkal gyakorolt Fiola Attila is, aki hétfőn még nem edzhetett a többiekkel, így elmondható, hogy a keret minden tagja egészségesen várja a pénteki vb-selejtezőt. Szerdán ismét egy edzést vezényel a játékosoknak Bernd Storck szövetségi kapitány.

A MagyarországSvájc vb-selejtező pénteken 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában, a játékvezető a holland Björn Kuipers lesz. Lettországgal hétfőn játszanak a magyarok Rigában.