Figyelem! Felnőtteknek szóló tartalom.

Elmúltam 18 éves, Belépek. Még nem vagyok 18 éves.

Tehetetlenek a lakók az utcájukban dolgozó prostikkal szemben

-


A 444.hu szerint az Üllői úton dolgozó prostituáltak az autós kuncsaftokat a IX. kerületi Fehér Holló utcába viszik, ami egy zsákutca, így kicsi a forgalom. A lakók kiakadtak, négy éve éjjel nappal prostituáltakba és kuncsaftjaikba botlanak. A lap közzétett egy videót is: azon egy lakó vette fel az ablaka előtt zajló szopást, fényes nappal. A probléma nem csak a nyilvános szex, hanem a szétdobált szemét is, az óvszer, a tű, a zsebkendő, a melltartó vagy a bugyi.


A lakók mindennel próbálkoztak: megvárták az autó mellett, míg végez a lány, majd megkérték, legalább a szemetet ne dobja el. Volt, aki kutyaszarral kente be a szélvédő ablakát (miközben az autóban szeretkeztek), de az sem sem használt semmit.

A Ferencvárosi Önkormányzatnak többször panaszkodott egy lakó, de állítása szerint nem reagáltak. A rendőrségnek is hiába szóltak, azok egyszer mentek ki, akkor is egy kutyást bírságoltak meg, mert nem volt az eben szájkosár. A lakók most az Együtt önkormányzati képviselőjét uszították a témára, aki most azt próbálja elérni, szereljenek az utcába térfigyelő kamerát.