Társkereső app készült kutyáknak

-

Facebook-klón után társkereső is készül a kutyáknak - ígéri a Fressnapf állateledel-bolt. A szoftver valójában nem az állatot, hanem a gazdát segíti társasághoz


Az üzletlánc által szponzorált Kutyarandi nevű app sajnos egy kicsit sem hasonlít a Tinderre, így nem is tudják maguktól kezelni a kutyák. A gazdák viszont megtudhatják belőle, hogy kik sétáltatják ugyanott a kedvenceiket.

A profiloldalon megadható információk nagy része a kutyára vonatkozik. Az állat neme, kora, fajtája és természete mellett az is megadható, hogy épp tüzel-e. A VS.hu kutyátlan gyors tesztje alapján a gazdák is rendelkeznek profillal így az app használható hagyományos, kutya által segített társkeresésre is. Egyelőre az app nincs tele felhasználókkal, időbe kerülhet, míg meg lehet vele keresni, hogy kivel futottunk össze sétálás közben.

A kisállatos téma egyébként nagyon erős az interneten, legalább egy tucatnyi közösségi oldal pályázik az állattulajdonosok figyelmére. Sőt az AirBNB szálláshelybérlős szolgáltatás mintájára már létrehozták a DoggyBNB-t is, ami a kutyasétáltató keresését teszi egyszerűbbé.