Találkozott Vizoviczkivel Kubatov Gábor

Fotó: MTI / Mohai Balázs

-

Vizoviczki levelét átadta a nyomozóknak - mondta Kubatov Gábor.


“Persze. Politikus vagyok, az a dolgom, hogy találkozzak emberekkel” - mondta Kubatov Gábor arra a kérdésre, hogy találkozott-e Vizoviczki Lászlóval. A budapesti éjszakai élet urának tartott Vizoviczki ellen két büntetőeljárás folyik.

Az FTC elnöke, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke csütörtökön egy közleményt is kiadott: ebben még csak arról írt, hogy Vizoviczki levélben kereste meg. “Az N1tv online oldalán, ami a Jobbik lakájmédiája, megjelent egy hír, miszerint Vizoviczki László levelet küldött nekem. Mivel az ügyben semmilyen rejtegetni valóm nincs, ezért ezt a levelet 24 órán belül átadtam a bűnüldözési szerveknek a nyomozás elősegítésének az érdekében” - írta Kubatov.


Lefoglalták

Kérdéseket vet fel egy levél, amelyet a költségvetési csalással, vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Vizoviczki házában foglalt le az ügyészség - mondta Staudt Gábor. A Kubatovnak írt levélben az állt, hogy a vállalkozó egy kampányban nyújtott támogatásért és nem kormánypárti politikusokat érintő bűnügyi információkért cserébe azt kérte, hogy szabadlábon védekezhessen - mondta Staudt, aki arra vár választ, hogy milyen bűnügyi információkról lehet szó.

Vizovicki 250 millió forintot óvadékkal kerülhet szabadlábra.