Szórakozóhelyen verekedtek a diósgyőri játékosok

-

A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának alapszakaszbeli utolsó Mol ligás találkozója után, a Fehérvár AV 19 ellen hosszabbításban 4-3-ra megnyert meccset követően – az egyik miskolci vendéglátóhelyen a klub néhány jégkorongozója konfliktusba keveredett más vendégekkel – írja az Észak-Magyarország.


„A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben. A hatóság az ügy jelenlegi szakaszában adatokat, információkat gyűjt és tanúkat hallgat meg” – közölte Dobi Tamás százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Az esetről a klub honlapja is beszámolt, de részleteket nem árult el


Az Észak-Magyarország információi szerint a konfliktus tettlegességbe torkollott a vasárnapra virradó éjszaka, és ennek során a sportolókkal szembeni csoport egyik tagja nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Utóbbi személy kórházi ellátása során az egészségügyi dolgozók – a vonatkozó jogszabályra való tekintettel – hivatalból értesítették az esetről, a sérülésről a rendőrséget, akik ezt követően kezdtek nyomozásba. Az információgyűjtés során a DVTK Jegesmedvék tagjai közül többeknek kellett meghallgatásra menniük a rendőrségre.


Közben a héten olimpiai selejtezőt játszik a magyar hokiválogatott Budapesten, a diósgyőri csapatból csak Gőz Balázs szerepel a keretben.