Szökésben lévő terrorista fotóját közölte a francia rendőrség

-

A 26 éves Abdeslam Salah feltehetően egyike a merényletekben részt vevő három francia testvérnek, akik közül az egyiket sajtóértesülések szerint letartóztatták Brüsszelben, de a másikuk még szintén szökésben lehet.Kicsoda a három testvér?

A három testvér közül kettőnek a nevét azokon a szerződéseken találták, amelyekkel egy VW Polót és egy SEAT gépkocsit béreltek. az előbbit a Bataclan koncertteremnél, a Seatot az éttermeknél használták a terroristák.

A belga rendőrség megerősítette, hogy két Brüsszelben élő francia állampolgár az öngyilkos merénylők között volt. Azt nem tudni, hogy a gépkocsikat kibérlő francia testvérek ugyanezek-e, mert a rendőrség szerint elképzelhető, hogy csak logisztikai szerepük volt és még szökésben vannak.

A harmadik testvér egyike volt annak a 7 embernek, akiket Belgiumban letartóztattak a merényletekkel összefüggésben.

A Washington Post számolt be arról, hogy a gépkocsik szerződésein Ibrahim and Salah Abdeslam nevét találták meg,

Ezek szerint az egyik testvért letartóztatták, a másikat fotóval körözik, de azt egyelőre nem erősítették meg a hatóságok, hogy mi lehet a harmadikkal: egyike volt az öngyilkos merénylőknek, akik meghaltak a támadások helyszínein, vagy csak segítette őket, és egyelőre nem találták meg.