Szinte bármire lehet fogadni az amerikai elnökválasztáson

Fotó: AFP

-

A szerencsejátékok fővárosában, Las Vegasban tartják meg az utolsó elnökjelölti vitát. A bukmékereknél a vita előtt szinte bármire fel lehet tenni pénzt.


Az amerikai elnökjelöltek utolsó vitáját Las Vegasban tartják szerda este. Az USA-ban az elnökválasztásra csak online fogadóirodákon keresztül lehet legálisan fogadni, ahol Hillary Clinton az abszolút befutó írja az Euronews. „Hillary Clintonra 1 az 5-höz lehet fogadni, vagyis ha 5 dollárt teszel rá, akkor csak 1-et kapsz. Trump viszont 9 a 2-höz, vagyis ha 2 dollárt teszel rá, 9-et kaphatsz” – magyarázta a bukméker, Ben Eckstein.

Bármire lehet pénzt tenni, nem csak a választás végső eredményére. Így például 8 az 1-hez lehet fogadni arra, hogy Trump kivonul-e a vita közben, ha kínos kérdést kap.


Kíváncsi vagyok, hány próbát tartanak a vita előtt, mert ez az egész olyannak tűnik nekem, mint egy valóságshow

– mondta egy férfi.

„Szerintem a Wikileaksből kiszivárgottak jobban befolyásolják az emberek döntését, mint mondjuk egy elnöki vita” – mondta egy nő.

Arra is lehet tétet tenni, hogy vajon Clinton megcsinálja-e a drogtesztet, ahogy riválisa kérte. És 25-szörös pénzt fizetnek az irodák, ha Trump egyáltalán nem jelenik meg a vitán. Las Vegasban sokan már eldöntötték, hogy kire adják le voksukat november 8-án, és szerintük ezt már az utolsó elnöki vita sem tudja megváltoztatni.