Színész lehetett a Szigeten meghalt német fiú

-

Magyarországon is látható sorozatban is szerepelt.


A Bors úgy tudja, az a fiatal, akire rádőlt hétfőn egy fa a Szigeten, egy német színész volt, aki Pécsen tanult, valamint az UNESCO nagyköveteként is tevékenykedett. Fynn H. gyermekkorától színészkedett, 2010–2015 között 31 epizódban szerepelt egy sorozat­ban, amelyet nálunk is vetítették.


Valószínűsíthetően a vasárnapi vihar miatt dőlt a fa a sátorra, igaz, azt egy olyan helyre verték le, ahol tilos volt kempingezni – számoltunk be róla hétfőn.

A Blikk arról ír, hogy a Dunán járőröző vízi mentők vették észre, hogy egy sátorra rádőlt egy fa, azonnal értesítették mentős kollégájukat, aki azonban csak a tűzoltók segítségével tudta megközelíteni a helyszínt, valamint a fát is csak ők tudták leemelni a sátorról.

A fiút másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni, de hiába. A lap szerint szinte nem volt ép csontja, és nagyon komoly belső sérülései is voltak. A fiúnak egy barátja pedig csak annak köszönheti, hogy még mindig él, hogy amikor a baleset történt, pont elment venni egy energiaitalt a szerencsétlenül járt fiúnak.