Szijjártóék bekebelezték Rudolf Gergelyt is

Forrás: VS.hu/Zagyi Tibor

-

A korábbi magyar válogatott nagypályás focista a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapatába igazolt – jelentette be a klub Facebook-oldala, amely interjút is készített a legutóbbi a Videotonban játszó csatárral.


„Engem a futballon kívül mindenféle labdajáték érdekel, többek között kipróbáltam a florballt, a freestylt Kovács Péterrel. A futsal jelen van a családunkban, hiszen édesapám a mai napig játssza, az öcsém igazolt játékos volt az iskolai évei alatt. A futsal mindig is tetszett, és most, hogy van szabadidőm, nagy örömmel játszom versenyszerűen is. Természetesen ez nem befolyásolja nagy pályás karrieremet, de jelen időszakban ez kiváló kiegészítő számomra” – mondta Rudolf.Hogy miért pont a Dunakeszi Kinizsi? „Megkerestek a klubtól, hogy lenne-e kedvem a Kinizsit erősíteni a bajnokság végső szakaszában. Természetesen azonnal igent mondtam, hiszen


így egy csapatban játszhatok Szijjártó Péter barátommal

és több más nagyszerű futsalossal, Bita Lacival, Temesi Norbival, Kun Gabival. Amatőr szerződést kötöttünk a klubbal, amely a bajnokság végéig szól.”A 28-szoros válogatott támadót tavaly nyáron szerződtette a Videoton, előtte a Győri ETO-nál szerepelt, de korábban játszott Diósgyőrben és Debrecenben is, külföldön pedig az olasz Genoa és Bari, illetve a görög Panathinaikosz színeiben szerepelt. A Videotontól márciusban rúgták ki, majd az NB III-as Nyíregyházánál edzett, de szerződést egyelőre nem kapott.