Szijjártó miatt megsérült Orbán Viktor

Fotó: MTI/MTVA / Kovács Attila

-

A miniszterelnök szerint Dárdainak nehezebb feladata van, mint az övé – tudtuk meg a mai Blikkből.


A Csányi-alapítvány születésnapi focimeccsén ott volt Orbán Viktor miniszterelnök is, de ő nem focizott, mint kiderült, Szijjártó Péter külügyminiszter miatt.


Sajnos sérült vagyok. Szijjártó Péterrel lábteniszeztem a Puskás Akadémián, amikor a külügyminiszter úr hosszan tette vissza a labdát. Én próbáltam elérni, de a vádlim meghúzódott. Még egy darabig pihentetnem kell az orvosok szerint, de alig várom, hogy újból focizhassak.

A lapnak viccelődve a miniszterelnök azt is elmondta, kivizsgálják az ügyben Szijjártó felelősségét.


A miniszterelnök így csak Csányi Sándor OTP-vezér meglepetés válogatottját irányíthatta, csapata – amelyben Áder János köztársasági elnök is szerepelt – 5-3-ra győzött.

Telkiben a meghívott játékosok között volt Davor Suker, a horvát válogatott 1998-as vb-gólkirálya is, akinek a miniszterelnök megmutatta, hogyan kell gólt rúgni.

A Blikk megkérdezte Orbánt, jól látják-e, hogy személyében megtalálták Dárdai Pál szövetségi kapitány utódját, amire úgy válaszolt:


Á, dehogy! Neki nagyon nehéz dolga lesz, nehezebb, mint az enyém.

Orbán Viktor felségével a múlt héten adott páros interjút a Story magazinnak, amiből az is kiderült, hogy itt a piros, hol a piroson egyszer az egész családi tartalékot eljátszotta.


Az interjúból néhány olyan szokására is fény derült, amelyen érdemes lenne változtatni, tanácsainkat itt olvashatja.