Sziget-hetijegyet kapott a Szegeden brutálisan megvert pár

Forrás: Facebook

-

Gerendai Károly főszervező hívta meg őket a fesztiválra – tudta meg a Bors.


Szerdán lett a melegek kultúráját bemutató, Sziget fesztivál helyszín, a Magic Mirror színpad 15 éves. Az ünnepségen több nagykövet is részt vett, de ott volt a Szegeden megvert félig kubai származású fiú és barátnője is. A lány fényképe akkor bejárta a sajtót, az arca teljesen be volt dagadva, és tiszta lila volt.


A párt, és a – lapunknak nyilatkozó – lány fiútestvérét azért verték meg, mert bevándorlónak hitték a félig kubai fiút. A lány arcát másnap megműtötték, csak fémlapok segítségével tudták az arccsontjait összeilleszteni.

A Bors úgy tudja, a pár Gerendai Károlytól, a fesztivál főszervezőjétől kapott egy-egy hetijegyet. A fiatalok most sem akartak nyilatkozni, a fiútestvér, Tamás viszont igen:


Jól vannak, jól érzik magukat a Szigeten, ez talán segít nekik elfelejteni a borzalmakat

Az eset után pár nappal kiderült, hogy a fiatalok egyik támadója egy kick-box edző, aki korábban a szegedi Csillagbörtönben volt börtönőr. Ő azóta előzetesben ül. Múlt héten az is kiderült, hogy egy másik börtönőr is részt vett a dulakodásban. Harmadik társukat még mindig keresi a rendőrség.