Szexuális zaklatás – Trump: Én vagyok az áldozat!

Fotó: MTI/AP / Evan Vucci

-

Trump a szexuális zaklatások vádjára azt mondta, hogy egy nemzetközi összeesküvés akarja leverni a hazafias mozgalmát.


Donald Trump republikánus elnökjelölt szerint egy óriási összeesküvés részeként akarják tönkretenni a politikai mozgalmát – írja a CNN.


Én az országunkban valaha volt legnagyobb politikai lejárató kampány áldozata vagyok. Üldöznek, és megpróbálják tönkretenni azt, ami szerintük is a legnagyobb mozgalom az országunk történelmében

– mondta Trump pénteken az észak-karolinai Charlotte-ban.

Az elmúlt napokban került nyilvánosságra egy hangfelvétel, amelyen egy évekkel ezelőtti négyszemközti beszélgetés hallatszik arról, hogy Trump elmondja, miként környékezi meg azt a nőt, amelyik éppen megtetszik neki. Trump szerint a nőket a nemi szervüknél kell megragadni.

Ezt követően több nővel is készültek interjúk, amelyekben azt állították, hogy többjüket is megkörnyékezte, illetve zaklatta a milliárdos üzletember még az elnökjelöltsége előtt. Trump az országjárása alatt többször is elmondta, hogy az ellene felhozott vádak mind hamisak.

Bojkottra hívta fel a szimpatizánsait, hogy ne vegyék meg például a People Magazint, amely többek között lehozta a szexuális zaklatásokról szóló híreket.

Nemrég egy régebbi esetről is beszámoltak a tévécsatornák, miszerint a 80-as években Trump fogdosott egy nőt. Trump a kampányban szörnyűnek nevezte a nőt, és azt mondta, hogy ha a nővel készült interjút az emberek látták, akkor biztosan nem hihettek neki. Trump tagadta a nő vádjait, amire a tömeg azt kiáltotta, hogy:


Hiszünk neked!

Az egész világ Trump ellen van

A korábbi greensborói állomásán a republikánus elnökjelölt azt mondta, hogy egy globális összeesküvés akarja legyőzni az ő kampányát, és ezért terjesztik megállás nélkül a róla szóló hazugságokat.

A milliárdos politikus szerint ezt az összehangolt támadást egyedül az ő hazafias mozgalma tudja megállítani.
Trump azt is mondta, hogy ez a fajta karaktergyilkosság, amely ellene folyik, tipikusan egy Clinton-féle módszer, amely a demokrata elnökjelt specialitása.

Trump szerint a korrupt Clinton-bűnszervezetet meg kell állítani, amit csak az amerikai választópolgárok tehetnek meg november 8-án.