Széles Sándor reméli, hogy rendeződik Hosszúék ügye

Forrás: VS.hu/Zagyi Tibor

-

Gyurta Dániel edzője nem érti, miért az olimpia előtt pattant ki a Hosszú Katinka vs. úszószövetség ügy.


Széles Sándor, Gyurta Dániel edzője nem foglal állást a Hosszú Katinka és az úszószövetség közti vitában. Az edző nem érti, miért pont fél évvel az olimpia előtt fajult el a vita, szerinte az augusztusi játékok után is fel lehetne vetni a Hosszú által feszegetett kérdéseket.

„Most is bízom abban, hogy rendezik a felek a vitás kérdéseket, tehát visszatér Kiss Laci, leülnek beszélni Katinkával, és elkezdenek készülni Rióra” – nyilatkozta a VS.hu-nak, utalva Kiss László szövetségi kapitány lemondására, amelyet Gyárfás Tamás, a szövetség elnöke nem fogadott el.

Csütörtök este a Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely Facebook-oldala azt írta: „Végre egy jó hír! De ez kevés, a Gyárfásnak és az egész vezetőségnek a lemondását várjuk!”

Széles a kérdésünkre elhatárolódott az oldaltól, ahogy korábban megtette azt az úszószövetség honlapján is. Mint mondta, a műhelyt „a Facebook-oldalt működtető Hornyák Viktorral közösen indítottuk, ezért ő használhatja tovább a nevét, nem fogom beperelni, de az oldal tartalmát nem vállalom”.