Szállodai szatírnak hitték, kirúgták a Fradi legyőzőjét

Fotó: Getty Images

-

Nick Proschwitzcal nagyot fordult a világ: a Paderborn focistája előbb hatalmas bombagólt lőtt a beleki edzőtáborban a Ferencváros ellen 1-0-ra megnyert felkészülési meccsen, majd kirúgták a csapatból.


A német másodosztályú együttes játékosa a Fradi elleni találkozó után több csapattársával megivott néhány italt ötcsillagos szállásuk, a Regnum Carya bárjában, majd egyes beszámolók szerint a nemi szervét mutogatta egy hölgynek. A nő annak a sportügynökségnek az egyik alkalmazottja, amely az edzőtábort szervezte a klubnak.


A szálloda bárja, innen indulhatott a parti


Proschwitz azt mondta, hogy csak egy tréfa áldozata lett, ugyanis nem volt rajta alsónadrág, a melegítőalsóját pedig egy csapattársa rántotta le róla, de ő azt azonnal visszahúzta. Megerősítette ezt a szóban forgó hölgy is.

„Nekem nem tűnt fel, hogy szexuálisan zaklattak volna, amikor reggel felkeltem, akkor olvastam csak a hírekben.


Nem mutogatott semmit, egy pillanatra került csak le róla a nadrág

– idézte az Abendzeitung-muenchen.de oldal a nőt.

Ennek ellenére kitették a keretből Proschwitzcot. „Már nem a csapatunk tagja. Megvizsgáltuk az esetet, és levontuk a következtetést” – mondta Wilfried Finke, a Paderborn elnöke.


A Fradinak lőtt gólja 0.40-nél:


A Neue Westfälische lap arról is írt, hogy a Paderborn néhány focistája lepisilte a szálloda folyosóján lévő virágokat, de ezt a hírt nem erősítették meg.