Streamelve is elérhető lesz a Breaking Bad folytatása

-

HÁTTÉR

2014 eleje Saul Goodmannel lesz teljes – európai és latin-amerikai netflixesek számára az amerikai tévépremierrel és adásokkal egy időben lesz elérhető a Better Call Saul. Nem kell ismernünk valakit, aki ismer valakit.


Még gyászoljuk a Breaking Badet, a Netflix vállalat és a Sony Pictures Television tegnap már bejelentette a jó hírt, jön a spinoff – pontos dátum viszont még nincsen. Az európai és latin-amerikai Netflix felhasználók is nézhetik majd az AMC csatorna sikersorozatának a folytatását.  A videós oldalra nem kerül fel a teljes show, csak a tévés sugárzás után lehet megnézni a részeket. A magyar rajongók egyelőre csak a kalózokban bízhatnak, mert a Netflixre nem lehet előfizetni hazai bankkártyával. Saul (Bob Odenkirk) az oly sok zseniális Breaking Bad karakter közül az egyik legzseniálisabb. Erősen reméljük, a könnyedén elhajló ügyvéd figurája nem vérzik el olyan csúnyán, mint például a Jóbarátok saját sorozatot kapó Joey-ja – bár erősen más korszakról és műfajról van szó. A hamarosan induló Better Call Saulnál jobban csak szintén 2014 elején érkező, Golden Globe-esélyes House of Cards második (szintén Netflix) és a Trónok harca negyedik évadát (HBO) várjuk, de nagyon.


„Ha elég elkötelezett vagy, bármilyen történet működhet. Egyszer azt mondtam egy nőnek, hogy én vagyok Kevin Costner és elhitte, mert én is elhittem.”