Startupok éjszakáznak a Bálnában

-

Szerda este rendezik a Startupok Éjszakáját a Bálnában, az ingyenes eseményen bemutatkoznak budapesti startupok és startupprogramok, kiállítanak a fővárosi startup-ökoszisztéma legjelentősebb szereplői, és szó lesz a főváros szerepéről is az innovatív vállalkozások fejlesztésében – közölte a szervező, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).


A kiállítók között közszférát képviselő szervezetekkel, de privát programokkal, inkubátorokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A rendezvényen kerekasztal-beszélgetéseken, szakmai előadásokon és jó gyakorlatok bemutatásával elemzik a főváros szerepét és lehetőségeit az innovatív vállalkozások fejlesztésében. Jelen lesz többek között a Telenor Magyarország Zrt. innovációs alelnöke, az MKB FinTech Program vezérigazgatói szakmai titkára, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudománydiplomáciai főosztályának vezetője is.

Bemutatkoznak továbbá a fővárosi startup-ökoszisztéma jelentősebb szereplői, valamint a BVK mint önkormányzati szintű vállalkozásfejlesztési szervezet startupprogramjai is.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a startupokejszakaja.hu oldalon lehet.