Stohl András szótlanul szuszogott a Borsnak

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd / MTI/Koszticsák Szilárd

-

Stohl András állítólag keresztbe tett a Vígszínház Jó estét nyár, jó estét szerelem című előadásának, mivel a próbák alatt visszaadta a szerepét.


A Bors úgy tudja, hogy napok óta csalódott rajongók százai panaszkodnak, hogy „a várva várt darab kudarcba fulladt”, a Vígszínház folyosóin pedig már a hét elején arról lehetett hallani, hogy „a Victort alakító Stohl András lelépett. A színház honlapján tegnap a szereposztás már nem volt elérhető, a zűrzavart a jegypénztárnál is megerősítették" – írja a lap, a további részletek azonban kissé homályosak.

A jegypénztárban a Borsnak azt mondták, hogy mivel bizonytalan a helyzet, nem értékesítenek jegyet az előadásokra, amely vagy elmarad, vagy keresnek új színészt Stohl helyére.

A nyári bemutatóra a Bors szerint korábban jól fogytak a jegyek, tegnap még a színház honlapján is az állt, hogy júniusban lesz a premier, ehhez képest Presser Gábor zenei igazgató úgy nyilatkozott, hogy csak őszre tervezték a bemutatót.

„Ha azt szeretné megírni, hogy lelépett Stohl András, akkor hívjon vissza később” - rázta le az újságírót a rendező Szász János, a cikk csúcspontja azonban egyértelműen az, amikor Stohl Andrást hívták fel, de „válaszként csak szótlan szuszogását lehetett egy percen át hallani, majd amikor szólongattuk, letette a telefont”.