Stieber Zoltán kaphat még egy esélyt Hamburgban

-

A sérülések miatt előfordulhat, hogy edzője mégis számít a magyar szélsőre, akiről már mindenki tudni vélte, hogy a télen távozik a klubtól.


A Bundesliga 10. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén a tabella 12. helyén álló Hamburg a 17. Hoffenheim vendége lesz. Egyik csapat sem úgy szerepel, ahogy azt a játékosok, a vezetők és a szurkolók elvárták a szezon kezdetén, így a mérkőzés amolyan alsóházi rangadó lesz.

Stieber Zoltán a szezon első kilenc meccsét a partvonalon kívül töltötte, és már arról cikkeztek a német lapok, hogy a télen biztosan klubot vált. Erre persze továbbra is megvan az esély, de a HSV szerdai sajtótájékoztatóján Bruno Labbadia vezetőedző azt mondta, hogy „a sérülések miatt megvan rá az esély, hogy szerepet kap Gideon Jung és Stieber Zoltán is”.

Azaz könnyen lehet, hogy újra két magyar futballistát láthatunk egy időben a pályán egy Bundesliga-meccsen. Szalai Ádám, a Hoffenheim támadója ugyanis az előző fordulóban a Wolfsburg ellen már kapott nagyjából 10. percet, és lehet, hogy ez valaminek – legyen ez, mondjuk, a fokozatos visszatérés a csapatba – a kezdete volt.