Sorozatgyilkostól tartanak a Niagara-vízesésnél

-

Egy megcsonkított nőt találtak egy üres házban. Három éve volt már itt egy hasonló eset – írta a Daily Mail.


A Niagara-vízesésnél találtak rá egy női holttestre fej, kezek és lábak nélkül egy üres házban azután, hogy egy szomszéd „erős szagokra” lett figyelmes.


A rendőrség szerint a holttest a 49 éves Terri Billsé. Jelenleg 90 munkatársuk dolgozik az ügy felderítésén, ráadásul úgy gondolják, a holttest csak a gyilkosság után került a házba. A nőről azt közölték, korábban prostituáltként dolgozott, és drogproblémái is voltak.

A mostani helyszínhez közel 2012-ben volt egy nagyon hasonló eset. Az akkor meggyilkolt Loretta Gates – akinek szintén voltak a droggal problémái, és prostituált is volt – ráadásul rokona a most megölt nőnek (nagybátyja felesége), és közeli barátságban is voltak. Gates végtagjait is levágták, és a Niagara-vízesés környékén találták meg. Holttestére a vízesésben bukkantak négy nappal a halála után.

A helyi rendőrkapitány úgy nyilatkozott, hogy a két eset között „sok a hasonlóság”, és talán egy sorozatgyilkoshoz köthető mindkettő. Kelly Rizzo hozzátette, az is lehetséges, hogy két gyilkosról van szó. Egyelőre senkit se tartóztattak le, pedig a különböző nyomozóhatóságok „példátlan együttműködéssel” dolgoznak az ügyön.


Loretta Gates három gyerekével