Sorcsere az MLSZ-ben, de Csányinak nincs kihívója

Fotó: MTI/MTVA / Koszticsák Szilárd

-

A Magyar Labdarúgó Szövetség április 2-án tartja éves rendes Közgyűlését, a főtitkárhoz beérkezett javaslatok alapján új elnököt senki sem akar, de a távozó Tarsoly Csaba, Vízi E.Szilveszter és Kovács Árpád helyét Garancsi István, Nyilasi Tibor és Török Gábor foglalhatja el az elnökségben.


Azt már korábban megírtuk, hogy Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport többségi tulajdonosa lemondott a Magyar Labdarúgó-szövetségben (MLSZ) eddig betöltött alelnöki posztjáról, és hogy Garancsi István lehet az utódja.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy az Alapszabály szerinti határidőig az MLSZ Elnökévé és az Elnökség Tagjává történő választásra vonatkozóan az alábbi javaslatok érkeztek az MLSZ Főtitkárához:

Elnök: Dr. Csányi Sándor

Elnökségi Tag: Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor, Dr. Anthony Radev és Dr. Török Gábor

Vagyis Csányi Sándornak nincs kihívója, az elnökség pedig három helyen változhat. Tarsoly Csaba, Vizi E. Szilveszter és Kovács Árpád távozik, az ő helyüket: Garancsi István, Nyilasi Tibor és Török Gábor foglalhatja el.