Sok vér lesz az új magyar krimisorozatban

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Kijött az új magyar HBO-széria, az Aranyélet előzetese, amelyből az már kiderül, hogy egy krimisorozathoz méltón bőven lesz benne elég vér, pisztoly, kés és mocskos pénzkötegek.


Az Aranyélet egy finn krimisorozat, a Helppo Elämä (Könnyű élet) magyarra átültetett változata lesz, amely egy sikeresnek tűnő, gazdag vállalkozóról és családjáról szól. A történet szerint a családfő egyre reménytelenebbül próbál erőfeszítéseket tenni a luxus fenntartására, miközben súlyos tartozások és az adócsalás bűne is nyomasztják a lelkét. Hozzá hasonlóan a család többi tagjának sem tiszta a lelkiismerete, végül mindenki bűnös útra keveredik.


A többek között Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs főszereplésével készülő, novemberben induló sorozatról bővebben itt írtunk.


Aranyélet - Novembertől a magyar HBO-n

Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó - ők alakítják a főszereplő Miklósi családot az HBO Magyarország novemberben érkező új sajátgyártású sorozatában. Az Aranyéletért pedig súlyos árat fizetnek - ebből kapunk ízelítőt a sorozat legújabb előzetesében. #AranyéletHBO

Posted by Aranyélet on 2015. augusztus 25.