Snoop Dogg azért szereti a Trónok harcát, mert érdekli a történelem

Fotó: Daniel Boczarski

-

A kaliforniai rapper a New York Postnak adott interjúban beszél arról, hogy milyen történelmi tanulságokat von le a jelenre vonatkozóan a sárkányos fantasysorozatból.


Snoop Dogg interjút adott a New York Postnak, az apropó a héten megjelenő új lemeze, a Bush, amelyen szerepel amúgy Steve Wonder is, csak egy telefonhívásába került, mondja a rapper. Aztán szóba kerül a Trónok harca, mivelhogy kijött a sorozathoz egy tematikus mixtape második része, amelyen mások mellett Snoop Dogg is szerepel egy számmal. Rajongó, derül ki, ezért ingyen is eleget tett volna a felkérésnek, de még pénzt is kapott érte, aminek nagyon örült.


Snoop Dogg a trónon


Snoop Dogg ezután elmondja, hogy “történelmi okokból” szereti a sorozatot (amelyben amúgy sárkányok is vannak, itt írtunk az új évadról), azaz szeretné megérteni, hogy milyen volt a világ, mielőtt ő megszületett. “Szeretném tudni, hogyan jutottunk onnan idáig, illetve hogy milyen hasonlóságok vannak az akkori és a mostani világ között” - mondja. A riporter ezen a ponton visszakérdez, hogy milyen tanulságok következnek számára a jelenre vonatkozóan a sorozatból. „A királyok továbbra is királyok, a ribanc pedig mindent, mindig szétcsesz” - válaszolja. A továbbiakban a zenéje múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélt.