Simicska és Demján is kiszállt a felcsúti fociból

Fotó: MTI/MTVA / Koszticsák Szilárd

-

A Figyelő vette észre, hogy a támogatóinak fele eltűnt a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szponzorfaláról.


A cégek listájából február közepe óta eltűnt többek között a Közgép, a Hír TV, és a Pro-Aurum Zrt., melyek mind Simicska Lajoshoz köthetőek.


Távozott a szponzorok közül Demján Sándor és a az érdekeltségébe tartozó Trigránit Zrt. is.

Ugyanakkor nem csak ők hagyták ott a felcsúti fociakadémiát, hanem több másik cég is, köztük a Coca-Cola vagy a BÁV Zrt. Míg februárban összesen 47 támogatójuk volt, mostanra ez már csak annak kétharmadára csökkent.

Továbbra is kitart a cég mellett a Duna Aszfalt, a CBA, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. és a miniszterelnök édesapjának cégei is. Noha lehet ennek nincs jelentősége, de mint a Figyelő megírta, a lista elején sem a Mol és az OTP szerepel már, hanem a felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft.


Demján Sándor bár Felcsútból kiszeretett, a kajak-kenura néhány napja már többet költ, ugyanis a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) kedden szponzori megállapodást kötött a Gránit Bankkal, amelynek a vállalkozó a tulajdonosa. A megállapodás hosszú távra írták alá, az időtartamot nem határoztak meg, mert az együttműködés során folyamatosan egyeztetik, hogy a szövetségnek mire van szüksége – mondta el a Gránit Bank alelnök-vezérigazgatója a megállapodás bejelentésekor.