Serena, a szuperhős lenyomta a telefontolvajt

Fotó: AFP / JEWEL SAMAD

-

Térdsérülése sem akadályozta meg a világelső teniszezőt, hogy a telefonját lenyúló rosszfiú után eredjen, akinek esélye sem volt meglépni.


Serena Williams a Facebook-oldalán osztotta meg a történetet, mely szerint a napokban egy kínai étteremben ebédelt egy ismerősével, amikor egy gyanús alakra lett figyelmes, aki az asztalok között ólálkodott.

„Valami (most kezdem azt hinni, hogy a SZUPERHŐS képességem) azt súgta, hogy tartsam szemmel.”

Ám hiába volt az éberség, mikor ugyanis legközelebb a szomszédos székre nézett, már csak hűlt helyét lelte a korábban oda tett mobiltelefonjának.


Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I...

Posted by Serena Williams on Wednesday, November 4, 2015

„Nem gondolkodtam egy pillanatig sem, felugrottam, és átvágtam az éttermen (egy-két széket is átugrottam), és a nyomába eredtem.”

Ami egyrészt dicséretes mutatvány volt, hiszen Serena szezonjának éppen egy térdsérülés vetett véget az ősszel, másrészt pedig egészen ijesztő lehetett a tolvajnak, amint a teniszezőnő óriási sebességgel robogott a nyomában. Nem is volt esélye.

„Futásnak eredt, de én sokkal gyorsabb voltam (rutinos vagyok az ilyen sprintekben). Villámgyorsan utolértem. Nem csaptam patáliát, nem mondtam ostobaságokat, csak kedvesen megkértem, hogy adja vissza azt a telefont, amit »véletlenül« elvett.”

A tolvaj értett a szóból, és nem próbált ködösíteni, inkább követte Serena útmutatását, és miközben azt hebegte, hogy össze volt zavarodva az étteremben, és azért nyúlt más telefonja után, gyorsan visszaadta a bajnoknő mobilját.


A térfigyelő rögzítették


A készülék így visszakerült jogos tulajdonosához, akit hangos tapssal fogadtak, amikor visszatért az étterembe.