Schwarzenegger zombidrámában védi meg a lányát

Fotó: Tracy Bennett

-

A Maggie című film előzetesében egy posztapokaliptikus világot látunk, benne egy keményen dolgozó kisembert alakító Schwarzeneggerrel, aki kockás favágóinget visel, hasonlóan, mint a Kommandó című filmben. De ennél több hasonlóság nem lesz.


“Megígértem édesanyádnak, hogy megvédelek” - így hangzik Arnold Schwarzenegger egyetlen mondata a Maggie című zombidráma előzetesében. A filmben ugyanis a lánya egy fertőzést követően fokozatosan zombivá alakul egy posztapokaliptikus világban.

Zombidráma, mert a film - az előzetes alapján legalábbis - feltűnően nem az akcióra van kihegyezve, hanem a világvége hangulatra, illetve az emberi drámára, van benne megható, zongorás zene is, Schwarzenegger egyszer kerül fizikai konfliktusba valakivel, akkor is lenyomják a rendőrök. A zombivá alakuló lányt Abigail Breslin alakítja, őt Oscarra jelölték korábban, amikor 10 éves volt és a A család kicsi kincsében szerepelt.Schwarzenegger az előzetesben látható idézet szerint nagyon jó a filmben, a bemutató dátumáról egyelőre nincsenek információk, de idén láthatjuk. Az mindenesetre biztos, hogy nem szokványos szerep az embertől, aki épp most tér vissza Terminatorként, meglehetősen lomha és megtört is a kétperces trailerben, hasonlóan, mint Sylvester Stallone a Coplandben. A filmben szerepel még Joely Richardson is, a rendező Henry Hobson, akinek ez az első filmje, de rendezett már Oscar-gálát, illetve egy csomó filmnek a főcímdesignja kötődik a nevéhez.

De tényleg megvédi a lányát? Vagy ehhez meg kell ölnie? Idővel elválik.