Schobert Norbert újabb ellenséget szerzett magának

Forrás: MTI/MTVA / Kallos Bea

-

A Brit Dietetikusok Szövetsége elhatárolódott a reformételekkel kereskedő magyar üzletembertől, és cáfolta, hogy együttműködnének vele.


A Blkk beszámolója szerint Schobert Norbert néhány hete jelentette be Facebook-oldalán, hogy a Brit Dietetikusok Szövetsége beválasztotta az Update-et az "Eating well, Living well"-programba. Az Update-termékek jogtulajdonosa így próbálta meg hárítani azokat a kritikákat, amelyek szerint termékei nem is annyira előnyösek, mint ahogy azt állítják róluk.


Újabb szakmai elismerés az Update-nek!A Brit Királyi Dietetikusok Társasága, a BDA - amely a világ legnagyobb és legré...

Közzétette: Norbi Update – 2016. március 3.

Most azonban a Blikk megtudta, hogy a brit társaság külön posztot szentel az ügynek, ám az korántsem a magyar üzletembert támogatja. A BDA Schobert Norbert állításait hamisnak minősítette, és kijelentette: "nem társult ezzel a személlyel vagy a céggel", és nem is fognak a jövőben sem, úgyhogy Norbinak tilos használnia a BDA nevét vagy logóját.


The British Dietetic Association is aware of claims by Norbert Scobert (aka Norbi Update) that he is associated with the...

Közzétette: British Dietetic Association – 2016. március 14.

A Blikk szerint Schobert Norbert választ ígér a Facebook-oldalán.


A híresztelés mindenesetre amúgy sem jött be az üzletembernek, mert a másfél éve a Budapesti Értéktőzsdén forgó Norbi Update Lowcarb papírjai folyamatosan veszítenek értékükből, és ezen az elmúlt egy-két hét sem változtatott.