Saját márkájú hasisolajat dobott a piacra Ghostface Killah

-

A Wu Tang egyik alapítója, Ghostface Killah egy termékbemutató reklámot és egy rapvideót ötvöz fergeteges, új videóklipjében. Márkázott füvet árul elektromos cigikbe, tényleg. Több ízben.


Wu Goo néven koncentrált marihuánapatronokat dob a piacra Ghostface Killah, illetve társa, Killah Priest. Az üzletben egy elektromos cigiket gyártó kaliforniai céggel (Dynamite Stix) társultak. A patronok természetesen ott kaphatók, ahol legálisan, vény ellenében lehet ilyet beszerezni.


NOW CARRYING @wu.goo Herbal Lust Address: 1255 University Ave. Unit B San Diego, CA 92103 Store Hours: 24/7 @herbal.lust

Dynamite Stix (@dynamite.stix) által közzétett fénykép,


Ghosface mindennek promotálására egy videót is csinált, ami egészen bizarr módon ötvözi a termékbemutató reklámok és a füves rapklipek világát, mindezt egy kis tévés ezotériába mártva. A rapper Tony Starks néven szerepel (Ghostface első szólólemeze, ugye, az Iron Man volt, és előfordul, hogy a Starks nevet használja, utalva a Vasemberre és Tony Starkra), és úgy magyarázza a termékre rácsodálkozó teleshopos fehér asszonynak, hogy “ez a cucc aztán jól odabasz, ahova kell”.


–És mit tegyek akkor, ha sok az elintéznivalóm, és kedvetlen vagyok?
–Hölgyem, erre több ízünk is van!

A Wu Goo (mondjuk, hogy "Wu-ragacs") ugyanis mangó-vanilia vagy éppen kókusz-ananász ízekben is kapható.Ghostface Killah azt is kiemeli, hogy mennyire jó, hogy mostantól nem kell sodrással bajlódni. Csak betolod a patront az elektromos cigibe, és kész. És ha valaki esetleg odafigyel az ilyesmikre, akkor jó hír, hogy a “cucc teljesen organikus”. Dolgozik Ghostface-nek ugyanis egy tudós, aki ezt garantálja.

A Verge állítólag fel is hívta a Dynamite Stix társaságot, és ők megerősítették, hogy a termék valóban létezik. Ez a honlapjuk. Itt pedig a videó.