Ryan Gosling is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában

Forrás: AFP

-


Eredetileg nem lelkesedtünk túlzottan az 1982-es Szárnyas fejvadász folytatásának ötletéért, de ez a projekt egyre jobban hangzik: február végén kiderült, hogy az évek során meglehetősen bénává vált Ridley Scott helyett egy jelenleg sokkal tökösebb rendező, Denis Villeneuve csinálja a filmet, aki többek közt a Fogságbant és az Enemyt is rendezte.


Most érkezett az újabb jó hír: a filmben nagy valószínűséggel Harrison Ford mellett Ryan Gosling játszik majd egy másik főszerepet. Hogy kit alakít, azt egyelőre nem tudni, mert a filmről még csak annyit árultak el, hogy évtizedekkel a 2019-ben játszódó Szárnyas fejvadász után zajlik a cselekménye, és Ford ismét Deckardot formálja meg.

Goslingnak a 2013-as Csak Isten bocsáthat meg óta nem mutatták be új filmjét, mert azzal ütötte el az idejét, hogy rendezett egy nézhetetlen filmet (Lost River), de elég jól hangzó projektekkel tér vissza hamarosan: szerepel Terrence Malick Weightless című, az austini zenei szcénában játszódó filmjében, amelyet feltehetően idén valamikor bemutatnak, jövőre pedig Russell Crowe-val és Matt Bomerrel Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) The Nice Guysában is láthatjuk, amely egy öngyilkos pornósztár ügyében nyomozó magándetektívről szól, illetve a The Big Shortban is, amelyet Adam McKay rendez, és olyan fickókról szól, akik meggazdagodtak a gazdasági válságon. Ebben Gosling mellett Brad Pitt, Christian Bale és Steve Carell is szerepel.