Rossz nővel kezdett az erőszakoló: majdnem megfulladt

-

A 39 éves Mark Willis azt gondolta jó ötlet lesz 25 éves áldozatát leteperni az utcán és szexre kényszeríteni. Azt persze nem sejtette, hogy a nő kickboxol.


A fiatal nő egyedül sétált haza hajnali kettőkor, mikor Willis egyszer csak ütlegelni kezdte, és belökte egy kertbe. Ott ráugrott, és azt mondta a nőnek, hogy nem esik bántódása, ha azt teszi, amit mond. Az áldozata azonban évek óta kickboxolt, és szembeszállt a támadójával.


„Elküldtem a francba, és ekkor újból megütött, a ruhámat ráncigálta” - emlékezett vissza a Daily Mailnek a személyazonosságát eltitkolni kívánó nő, aki eleinte a karjaival próbálta befogni a férfi fejét. Mikor ez nem sikerült, Willis többször arcon ütötte.

„Egy pillanatra elkábultam, de aztán rájöttem, hogy a lábaim teljesen szabadok. Összekulcsoltam őket a nyaka körül, és összeszorítottam őket, ahogy csak tudtam. Úgy tűnt, hogy levegő után kapkod - hiszen ez volt a cél - de a jobb kezével teljes erejéből az arcomat ütötte.” Willis végül eszméletét vesztette, és áldozata elmenekülhetett.

Willis később beismerte a testi sértést, de tagadta, hogy szexuális indíttatása lett volna a támadásnak - azt mondta, azért esett a nőnek, mert az lefényképezte, amint a férfi egy falnál vizel. A nő ruháján végzett DNS-vizsgálatok azonban nem hagytak kétséget a tervezett nemi erőszakot illetően.