Ronaldót kikosarazták, kiakadt, és hajléktalannak állt

Fotó: Getty Images / Juan Manuel Serrano Arce

-

Cristiano Ronaldóról megjelent két, eddig nem látott teljes videó, mindeközben pedig egy ausztrál modell csúnyán kikosarazta a Real Madrid portugál focistáját.


Cristiano Ronaldo körül a holtszezonban is mindig történik valami. Az elmúlt napokban arról szóltak a hírek, hogy egy 50 millió eurós (15,4 milliárd forint) szigettel lepte meg nászajándékként ügynökét, Jorge Mendest, majd a CNN-nak adott interjújában dühösen reagált, amikor a riporter a FIFA-botrányról kérdezte. „Nem érdekel a FIFA és Katar, leszarom! Tényleg erről kell beszélgetnünk?” – mondta a Real Madrid portugál klasszisa, aki először még próbált visszafogottan, diplomatikusan válaszolni, de a riporter nem engedte el a témát. Itt a teljes beszélgetés.Lehet, hogy Ronaldo azért volt ilyen ingerült, mert egy brazil modell csúnyán kikosarazta őt. Az Instagramon próbált meg csajozni, és kért egy képet Aline Limától, amelyen a modell épp az edzőteremben van. „A barátom nem örülne neki” – jött a válasz, mire Ronaldo közölte: „Senki nem tudja meg, bébi, nem mutatom meg senkinek.”

A nő végül nem küldött képet, viszont többen is támadták, hogy csak azért állt elő a sztorival, hogy hírnevet szerezzen magának. Az Instagramon válaszolt ezekre a vádakra. „Tegyük tisztába a dolgokat, soha nem csinálnék ilyet. Ha egyszer híres leszek, akkor az a kemény munka miatt lesz, amit elvégeztem. A barátom mesélte el a sztorit az újságíróknak, ugyanis neki régóta Ronaldo a kedvence, de hatalmasat csalódott benne, miután kiderült, hogy nem érdekelte őt, hogy van barátom. Többé már nem Ronaldo-rajongó.”


Ő kosarazta ki a világ egyik legjobb focistáját


A portugál klasszisról közben kikerült az internetre az a videó, amelyen hajléktalannak öltöztették, és kiküldték Madrid egyik terére, hogy focizzon a járókelőkkel. Még az év elején kiszivárgott néhány képkocka a felvételből, de most megtekinthető a teljes videó, amelynek végén Ronaldo persze leleplezi magát, és aláírja a labdát egy kisfiúnak.