Ronaldo flörtöl a PSG-vel, és magyarázkodik a Real elnökének

-

Már Florentino Perezt, a Real Madrid elnökét is komolyan foglalkoztatja Cristiano Ronaldo néhány napja tett nyilatkozata, olyannyira, hogy felelősségre is vonta a portugál sztárt.


„Most a Real Madrid játékosa vagyok, de soha nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, hogy épp mi tesz boldoggá” – ezt a háromszoros aranylabdás mondta a Kickernek arra a kérdésre, hogy a szezon végén valóban elhagyja-e a Realt a PSG kedvéért. Többek között ezért is volt érdekes a két csapat kedd esti Bajnokok Ligája-meccse, amelyet a madridiak nyertek meg 1-0-ra.


A találkozó előtt Florentino Perez minden játékossal lepacsizott, Ronaldót meg is állította egy szóra, és megkérdezte tőle, hogy miért mondta azt, hogy el akarja hagyni a Real Madridot. A portugál erre csak annyit válaszolt: „Nem mondtam ilyet” – majd továbbment.Lehet, hogy újabb vizit vár az elnök úrnál Ronaldóra, mivel a meccs után összeölelkezett Laurent Blanc-nal, a PSG edzőjével, és odasúgott neki valamit. „Igen, Cristiano mondott valamit, de nem mondhatom el, hogy mit” – nyilatkozta Blanc.Nasszer al-Khelaifi, a PSG tulajdonosa pedig megfutotta az ilyenkor kötelező kört: „Cristiano Ronaldónak élő szerződése van a Real Madriddal, és mi ezt tiszteletben tartjuk.”

Minden tisztelettel, ez azért nem szokott gondot okozni a profi foci világában.