C. Ronaldo 44 milliárdért vett meg egy monte-carlói hotelt

-

A portugál focista egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát Donald Trump, amerikai elnökjelölttel. Fél éven belül ez a második közös üzletük.


A Marca információi szerint Crsitiano Ronaldo Monte-Carlo „legexkluzívabb részén” vett egy szállodát mintegy 140 millió euróért (kb. 44 milliárd forint). Az üzletben ezúttal is Donald Trump, amerikai milliárdos a partnere, aki most éppen az elnökválasztási kampányával van elfoglalva – ő a republikánus párt egyik jelöltje Barack Obama helyére.


Ronaldo és Trump útjai először tavaly augusztusban keresztezték egymást, amikor a Real Madrid portugál klasszisa az amerikai milliárdos tulajdonában lévő New York-i Trump Towerben vett egy apartmant 18,5 millió 18,5 millió dollárért egy olasz ingatlanpiaci befektetőtől, Alessandro Protótól.

A múlt héten megvette monte-carlói szállodát azonban már maga a Proto Group vette meg, melynek, a Marca szerint a névadó mellett maga Trump és Ronaldo is tulajdonosa. A háromszoros aranylabdás futballistának nem ez az egyetlen, a sportkarrieren túlmutató vállalkozása: a portugál Pestana Hotel csoporttal is szoros kapcsolatban áll, a közeljövőben négy butik hotelt készülnek nyitni Funchalban (Ronaldo szülővárosában), Lisszabonban, Madridban és New Yorkban.