Roham a magyar-román Eb-selejtező jegyeiért

-

A vártnak többszöröse volt az igénylés a Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtezőre, ezért akadozott az internetes értékesítés, tájékoztatott az MLSZ. A jegyárusítás hétfő reggel kezdődött.


"Az MLSZ jegyértékesítési partnerének jelzése szerint már reggel 9-kor a várt terhelés 15-szöröse irányult a szerverekre, ennek következtében az online jegyértékesítés lelassult. Ennek ellenére a rendszer kiszolgálta az első 1500 szurkolót, akik az első másfél órában juthattak kártyával, illetve kártya nélkül jegyhez. Az eladás azóta is folyamatos, ezáltal biztosított, hogy a magyar válogatott telt házas mérkőzésen fogadja a csoport legnagyobb riválisát a Groupama Arénában" - áll az MLSZ közleményében.

A helyszíni értékesítés a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban zajlik délelőtt 10 óta. Azok, akik nem rendelkeznek szurkolói kártyával, itt vehetnek belépőt, miután bemutattak egy személyi azonosításra alkalmas igazolványt. Számukra 500 jegyet biztosítanak, közölte korábban a szövetség.