Rogán szomszédja felel a bevándorlásellenes kampány médiavásárlásaiért

-

Csetényi Csaba ugyanúgy a Pasa Parkban lakik, mint Rogán Antal a Fidesz frakcióvezetője.


A Borsnak Kovács Zoltán kormányszóvivő is megerősítette, hogy a bevándorlás-ellenes kampány megvalósítását a HG 360 reklámügynökség nyerte el közbeszerzésen. Az államtól ezért 300 millió forintot kapnak.


A reklámügynökség ügyvezetője Csetényi Csaba, aki szintén abban a Pasa Parkban lakik, ahol Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. (Cikkünk megjelenése után Csetényi Csaba a Kreatív című lapnak nyilatkozva pontosította, mire is kapták a megbízást. Eszerint a HG360 reklámügynökség csak a kampány médiavásárlást intézi, tevékenysége nem terjed ki a kreatív feladatokra.

Csetényi ügynökségének nem ez az első kormányzati megrendelése. Tavaly októberben a Miniszterelnökség a kormányzati kommunikáció feladataira öt darab, összesen 2,9 milliárd forint értékű keretszerződést kötött. Ebből az egyiket – a kreatív koncepció és kampányok címszó alatt – a HG 360 nyerte, amiért 800 millió forintot fizetnek nekik.

Csetényi 2013-ban két trafikengedélyt is elnyert a Belvárosban, testvére szintén kettőt, míg üzlettársa ötöt – írta a Bors.